Ga naar de inhoud

Solarshop Noord Reviews

Bij Solarshop Noord hechten we veel waarde aan de feedback van onze gewaardeerde klanten. We geloven dat de feedback van onschatbare waarde is en helpt om onze producten en service voortdurend te verbeteren. Op deze pagina staan alle Solarshop Noord reviews.

We nodigen u uit om uw ervaringen met onze zonnepanelen webshop te delen door een review achter te laten. Of u nu een tevreden klant bent die van de voordelen van zonne-energie geniet. Of dat u suggesties heeft om onze diensten verder te verbeteren, feedback is van harte welkom. Neem even de tijd om uw eerlijke mening te delen. Uw review kan andere potentiële klanten helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Daarnaast help het ons om een uitmuntende winkelervaring te bieden. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons reviewbeleid.

Solarshop noord reviews
3,8
Rated 3,8 out of 5
3,8 van de 5 sterren (gebaseerd op 150 reviews)
Uitstekend45%
Zeer goed27%
Gemiddeld6%
Slecht7%
Zeer slecht15%
Rated 5,0 out of 5
21 maart 2024

Service helemaal OK, snel antwoord op vragen. 4 stekkerklare panelen besteld, levering binnen 14 dagen zoals beloofd. Montage en aansluiting eenvoudig te doen.

Sam
Geverifieerd
Rated 5,0 out of 5
4 maart 2024

Prima service en de stekkerklare set is van goede kwaliteit. De installatie was vrij eenvoudig. Blij verrast door Solarshop Noord!

Edwin
Geverifieerd
Rated 5,0 out of 5
11 december 2023

Ik heb bij Solarshop Noord een omvormer besteld .

Na een paar dagen een Mail gestuurd voor de eventuele leverdata te kennen.

Dezelfde dag kreeg ik al antwoord Top.

Enige tijd later de omvormer aangekregen maar dit bleek de verkeerde.

Terug een mail gestuurd en dezelfde dag nog een mail terug gekregen met de retourbon er bij, en de bevestiging dat de goede omvormer verstuurd is.

De dag erna de goede omvormer aangekregen.

Dus top communicatie en perfecte afhandeling!!

Jörn
Geverifieerd
Rated 5,0 out of 5
28 november 2023

We hebben na wat mailcontact de Atlantic Explorer 270L gekocht bij de solarshop en we zijn tot nu toe onder de indruk van zijn prestaties. Wat ons opvalt is hoe energiezuinig deze boiler is. Het energieverbruik wordt aanzienlijk verminderd in vergelijking met onze oude boiler. Dit vertaalt zich direct naar lagere energiekosten, wat een grote plus is voor zowel het milieu maar vooral ook onze rekening.

Een ander hoogtepunt is het gebruiksgemak en de stilte van het apparaat.

Over het algemeen zijn we meer dan tevreden met de Atlantic Explorer 270L warmtepompboiler. We zouden het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die kosten wil besparen (en natuurlijk het milieu, maarja voor ons dus vooral de kosten)

De informatie van Solarshop was goed en ze reageerde snel op alle vragen dus we komen hier zeker weer eens terug!

Sicco
Geverifieerd
Rated 5,0 out of 5
30 oktober 2023

Een maand geleden een setje stekkerklare zonnepanelen gekocht, en ik ben absoluut blij met mijn keuze. Dit is zonder twijfel een goede investering voor het huis.

De installatie was vrij eenvoudig. Geen gedoe met bedrading of technische kennis vereist – alles past goed samen. Binnen korte tijd werkte mijn zonnepanelen en begonnen ze energie op te wekken. Aanrader

Simon
Geverifieerd
Rated 5,0 out of 5
18 september 2023

Het advies dat ik kreeg was deskundig en vriendelijk. Ze hebben me geholpen bij het kiezen van de juiste zonnepanelen en omvormer en ook gaven ze gerichte tips voor de installatie. Al met al een goede ervaring, ik zou Solarshop Noord zeker aanbevelen!

L. de Vries
Geverifieerd
Rated 5,0 out of 5
24 augustus 2023

Dankzij een betaalbare totaalset, die geleverd werd met alle materialen om de panelen zelf op het dak te monteren en aan te sluiten, kunnen we nu zelfs offgrid. Voor ondersteuning, zijn ze zelfs zeer goed telefonisch bereikbaar. Wat in deze tijd een zeldzaamheid is. Extra materiaal was binnen 2 dagen geleverd.

Herman
Geverifieerd
Rated 5,0 out of 5
14 augustus 2023

Ik heb onlangs twee stekkerklare zonnepanelen aangeschaft en ben onder de indruk van de prestaties en het gemak ervan. Vanaf het moment dat ik mijn bestelling plaatste tot aan de installatie verliep alles top. De klantenservice van SolarShop Noord was zeer behulpzaam en reageerde snel op al mijn vragen.

De installatie zelf was verrassend eenvoudig. De zonnepanelen waren inderdaad stekkerklaar, wat betekent dat ik ze gewoon kon aansluiten op een stopcontact. Binnen de kortste keren werkte mijn zonnepanelen en werd er stroom opgewekt. Zelfs met bewolkte dagen brengen ze nog voldoende stroom op.

Nico Jansen
Geverifieerd
Rated 1,0 out of 5
24 juli 2023

Pas op!! Garantie is waardeloos ,wacht al een dik jaar op mijn kapotte omvormer voor 4 panelen, bovendien zijn ze nooit bereikbaar en krijg je nooit reactie op de gestuurde mails.

E
Geverifieerd

Antwoord van Solarshop Noord

Beste Eddy,

Ik begrijp uw frustratie en wil u graag verzekeren dat ik de kwestie zal onderzoeken en zo snel mogelijk contact met u zal opnemen. Het spijt me zeer dat u al een jaar moet wachten op uw kapotte omvormer voor de 4 panelen en dat u geen reactie hebt gekregen op uw e-mails. Dit is niet de service die we willen bieden en we nemen uw opmerkingen serieus.

Ik zal mijn uiterste best doen om de situatie op te lossen en ervoor te zorgen dat uw garantieaanspraak zo snel mogelijk wordt afgehandeld. Mocht u in de tussentijd nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we willen graag zorgen voor een bevredigende oplossing. Aangezien het contact met andere afdelingen was zal ik dit even moeten onderzoeken, mocht u ondertussen nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze sturen naar: webmaster@solarshop-noord.nl.

Met vriendelijke groeten,

Webservice

Solarshop Noord

*Toevoeging: Inmiddels heeft u een nieuwe omvormer als vervangend product toegestuurd gekregen. Het model dat ter garantie was opgestuurd ligt reeds nog steeds bij de leverancier welke onnodig lang over de behandeling doet. Hierover gaan wij met de leverancier in gesprek aangezien het niet de service is die wij nog onze klanten mogen verwachten. Daarom hebben we besloten op eigen kosten u een vervangend model toe te sturen welke u als het goed is inmiddels in gebruik heeft waarmee deze situatie hopelijk opgelost is. Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken, welke wij als verbeterpunt meenemen voor de toekomst en we hopen u in het vervolg nog weer in onze webshop terug te zien.

MVG

Webservice

Solarshop Noord

Rated 4,0 out of 5
8 juni 2023

Een tijdje terug bij Solarshop stekkerklare panelen gekocht en even gewacht met de review om te kijken hoe het functioneert.

Inmiddels werkt het systeem en is de opbrengst boven verwachting. Contact verliep prettig, al met al zeker een aanrader.

Pieter
Geverifieerd

Solarshop Noord reviews over de tijd

Bij Solarshop Noord hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij streven ernaar om de beste service te bieden op het gebied van duurzame energieoplossingen. We willen graag openhartig zijn over een uitdagende periode die we hebben doorgemaakt. Om daarbij ook te laten zien hoe we ons hebben ingezet om problemen op te lossen en de ervaring van onze klanten te verbeteren.

Februari 2022

Eind februari 2022 werden we geconfronteerd met de gevolgen van de oorlog in Oekraïne. Dit leidde tot een exponentiële stijging van de gas- en energieprijzen. Deze onverwachte situatie zorgde ervoor dat een groot aantal mensen de overstap naar zonnepanelen wilde maken. De vraag naar onze producten steeg hierdoor met ongeveer 15 keer. We waren verheugd dat zoveel mensen geïnteresseerd waren in duurzame energie, maar dit bracht ook uitdagingen met zich mee.

De enorme toename in vraag legde druk op de leveranciersketen en sommige producten waren moeilijker verkrijgbaar. Dit had helaas invloed op enkele bestellingen, waardoor ze minder goed verliepen dan we graag hadden gezien. We willen onze oprechte excuses aanbieden aan de klanten die hierdoor ongemak hebben ondervonden. Dit was niet de kwaliteit van service die we nastreven.

We willen echter benadrukken dat we ons volledig hebben ingezet om alle openstaande gevallen op te lossen en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. We hebben hard gewerkt om de leveringsproblemen aan te pakken en de communicatie met onze klanten te verbeteren. Dit heeft geresulteerd in positieve veranderingen en we zijn verheugd om te zien dat onze inspanningen vruchten beginnen af te werpen.

Huidige stand van zaken

De reviews van Solarshop Noord zijn inmiddels aan het stijgen en we zijn blij om te melden dat het gemiddelde weer stijgt. Dit laat zien dat onze klanten de verbeteringen opmerken en dat we weer op de goede weg zijn. We waarderen alle feedback die we hebben ontvangen, zowel positief als negatief, omdat het ons helpt om te groeien en onze dienstverlening verder te verbeteren.

Bij Solarshop Noord blijven we ons onverminderd inzetten om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We blijven werken aan het versterken van onze leveringsketen. Ook richten we ons op het verbeteren van de communicatie en het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. En als laatste blijven we klanten helpen bij het realiseren van hun duurzame energiedoelen.

We willen iedereen bedanken die ons hun vertrouwen heeft gegeven en we kijken ernaar uit om samen met jou een groenere toekomst te creëren.