Meteen naar de inhoud

Solarshop Noord reviews

Solarshop Noord maakt gebruik van klantreviews ter verbetering van onze diensten. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons reviewbeleid.

3.7
Rated 3.7 out of 5
3.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Uitstekend41%
Zeer goed30%
Gemiddeld6%
Slecht8%
Zeer slecht15%

Rated 2 out of 5
26 september 2022

Zonnepanelen geleverd zoals afgesproken tot zo ver prima . Echter ik kreeg de verkeerde klemblokken erbij geleverd ben terug gegaan klemblokken zouden aan gepast worden maar na 10 dagen nog niks gehoord .Contact opnemen is haast onmogelijk mail wordt niet op gereageerd telefoon wordt niet opgenomen en de loods is vaak gesloten . Beste Solarshop Noord doe jullie klanten en jullie zelf een plezier en neem iemand aan die de telefoon en de mail beantwoord want dit is echt hele slechte reclame voor jullie bedrijf .

L. A. Lap Drachten

Antwoord van Solarshop Noord

Geachte Lap,

Allereerst bedankt voor de review en de feedback, al is de reden uiteraard niet zo leuk helpt dit ons wel om te verbeteren. U geeft aan dat er klemblokken ontbreken bij de bestelling. Recentelijk hebben wij voor het melden van ontbrekende onderdelen een formulier op de website geplaatst. Helaas was uw order nog net voordat de link hiernaartoe in de mails gezet is. Ik heb u in ieder geval een mail gestuurd met daarin een uitleg en link om uw missend onderdeel aan te geven.

Wij kijken uit naar uw reactie en gaan ons best doen uw order zo snel mogelijk correct af te ronden.

MVG Webservice

Rated 5 out of 5
21 september 2022

6 september zonnepanelen besteld en vandaag (21 september) al het complete pakket zoals besteld ontvangen, drie weken vlotter dan de verwachte levertijd volgens de website. Vooralsnog zeer tevreden over de orderafhandeling, nu eerdaags op het dak monteren.

W. Langbroek
Rated 4 out of 5
21 september 2022

Online zonnepanelen en een omvormer besteld. Deze werden keurig verpakt en 1 week later geleverd wat toch een prestatie is in de tijd!

Wel mag de communicatie wat verbeterd worden, op email word niet gereageerd en telefoon word niet vaak opgenomen.

W. Van der Kooij
Rated 1 out of 5
8 september 2022

Bestelling # 6599

21.7.22

zes zonnepanelen besteld

29.7.22

Levering uitgesteld tot eind augustus

2.8.22

Nog steeds geen levering dus

Bestelling geannuleerd per post

(geen antwoord)

21.8.22

Nog steeds geen antwoord en geen terugbetaling.

Bel via de telefoon. Facturatie afdeling niet beschikbaar.

Ik moest een e-mail schrijven.

22.8.22

Hernieuwde herinnering per e-mail van de annulering

en verzoek om terugbetaling

(geen antwoord)

Conclusie:

Solarshop-noord levert niet en betaalt het geld niet terug

geld terug betaald.

Voel je vrij om hier een positieve recensie te schrijven zodra

de aankoopprijs is terugbetaald.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)21.7.22

zes zonnepanelen besteld

29.7.22

Levering uitgesteld tot eind augustus

2.8.22

Nog steeds geen levering dus

Bestelling geannuleerd per post

(geen antwoord)

21.8.22

Nog steeds geen antwoord en geen terugbetaling.

Bel via de telefoon. Facturatie afdeling niet beschikbaar.

Ik moest een e-mail schrijven.

22.8.22

Hernieuwde herinnering per e-mail van de annulering

en verzoek om terugbetaling

(geen antwoord)

Conclusie:

Solarshop-noord levert niet en betaalt het geld niet terug

geld terug betaald.

21.7.22

sechs Solarpanels bestellt

29.7.22

Lieferung auf Ende August verschoben

2.8.22

Immernoch keine Lieferung daher

Auftrag per Mail storniert

(keine Antwort)

21.8.22

Immernoch keine Antwort und keine Rückerstattung

Anruf per Telefon. Rechnungsabteilung nicht erreichbar.

Ich soll eine Mail schreiben.

22.8.22

Erneute Erinnerung per E-Mail an die Stornierung

und Aufforderung zur Rückerstattung

(keine Antwort)

Fazit:

Solarshop-noord liefert nicht und erstattet

gezahltes Geld nicht zurück.

Schreibe hier gerne eine positive Bewertung sobald

wenn der Kaufpreis rückerstattet wurde.

21.7.22

zes zonnepanelen besteld

29.7.22

Levering uitgesteld tot eind augustus

2.8.22

Nog steeds geen levering dus

Bestelling geannuleerd per post

(geen antwoord)

21.8.22

Nog steeds geen antwoord en geen terugbetaling.

Bel via de telefoon. Facturatie afdeling niet beschikbaar.

Ik moest een e-mail schrijven.

22.8.22

Hernieuwde herinnering per e-mail van de annulering

en verzoek om terugbetaling

(geen antwoord)

Conclusie:

Solarshop-noord levert niet en betaalt het geld niet terug

geld terug betaald.

Voel je vrij om hier een positieve recensie te schrijven zodra

de aankoopprijs is terugbetaald.

jopjpojpojVoel je vrij om hier een positieve recensie te schrijven zodra

de aankoopprijs is terugbetaald.

Andreas Köpnick

Antwoord van Solarshop Noord

Aufgrund Ihrer Anfrage habe ich den Status Ihrer Bestellung im System überprüft. Die Zahlung liegt seit dem 23. August auf “Chargeback” bei uns.

Zu Ihrer Information habe ich Ihnen eine E-Mail mit weiteren Erläuterungen gesendet.

In der Hoffnung, Sie ausreichend informiert zu haben.

Rated 4 out of 5
6 september 2022

Na ongeveer 8 weken kon ik mijn 8 bestelde panelen ophalen.

Op de website werd een levertijd vaan 5 weken vermeld.Na 21 keer via mail contact te hebben gehad,werd ik na een tweede mailtje de volgende dag geb.Prima geholpen, vriendelijke mensen.En die 3 weekjes extra wachten…,…Is natuurlijk niet verwonderlijk in deze omstandigheden eld met ‘t bericht dat ik mijn bestelling kon ophalen.

Johan
Rated 4 out of 5
24 augustus 2022

duurde even voordat het aankwam maar voor de rest alles prima

Emma
Rated 1 out of 5
24 augustus 2022

waar blijven me zonnepanelen besteld op 21 mei. GRRRRRRR

richard koster
Rated 1 out of 5
13 augustus 2022

Complete stekkerset is niet compleet.

Bevestiging onderdelen obtbreken

Steven
Rated 1 out of 5
21 juli 2022

Absoluut geen aanrader! Je kunt makkelijk via de website bestellen en betalen, maar daarna komt het lange wachten.

De levering was niet compleet, daarom het ontbrekende apart besteld en na 4 weken maar eens horen wanneer het zou komen.

Antwoord: niet, de spullen worden niet verzonden. Leuk om na enige weken te mogen horen! De panelen mogen dan goedkoop zijn, maar dat is hun service ook!!!

Peter Koster
Rated 4 out of 5
17 juli 2022

Levering duurde langer dan gepland… doch service achteraf is gewoon goed.. miste een 4 tal beugels deze werden binnen eendagsvlieg nagezonden

Tip: communicatie richting klanten zou verbetert kunnen worden

J. H. Sanders

CONTACTMOGELIJKHEDEN SOLARSHOP NOORD

CONTACTFORMULIER

De wending 19, 9865 VC, Opende

☏ 0594- 237 017
✆ 0634436618
✉ info@solarshop-noord.nl


KvK-nummer: 63340437
Btw-identificatienummer: NL855194091B01